Vedesco Bedrijfsinrichting

FETRA MAGAZIJNWAGENS


De naam Fetra staat voor eerste klas transportmiddelen van hoogwaardige kwaliteit en afwerking.

Veelzijdig en functioneel
Met meer dan 800 transportmiddelen bieden wij in samenwerking met onze leverancier een bijzonder uitgebreid scala en voor bijna ieder logistiek probleem een oplossing.

Comfort en veiligheid
Het vervaardigen van transportmiddelen is gebaseerd op jarenlange ervaring en de keuze voor de hoogte kwaliteit van bokwielen en zwenkwielen en indien vereist het zwenkwiel met rem voor rijden en zwenking, conform EU-norm EN 1757-3, de veiligheidsnorm voor platformwagens.
De producten worden vervaardigd van materiaal wat zonder moeite en inspanning kan worden voortbewogen maar wel voldoet aan de veiligheidseisen

Perfecte fabricage
De transportmiddelen zijn constructief ontworpen voor de zwaarste inzet. Alle componenten, zoals stalen- of aluminium buis en profielen zijn dankzij de modernste technieken zichtbaar goed gelast en absoluut perfect afgewerkt met epoxy poedercoating, in de kleur blauw RAL5007 of -op aanvraag-  tegen een meerprijs in elke mogelijke RAL-kleur.

Optimale afwerking
De afwerking vindt plaats in hypermoderne lakstraten, waar zonder oplosmiddelen gewerkt wordt. Er worden slechts verfpigmenten toegepast, welke geen zware metalen bevatten. Het poeder hecht zich uitstekend aan de kogelgestraalde voorbehandelde oppervlakten en garandeert een slag- en krasvaste afwerking.

Lange levensduur
De lange levensduur wordt ondersteund door 5 jaar kwaliteitsgarantie. Op een aantal uitzonderingen na. Bij het ontwerpen van de modellen staat altijd voorop “beter wat meer materiaal, waardoor meer stabiliteit”. Een robuuste constructie garandeert immers een langere levensduur en meer zekerheid.

Voor het aanvragen van een catalogus klik hier, wilt u online meer informatie of direct bestellen ga naar onze uitgebreide webshop: www.vedescodirect.nl

2532.jpg              2033.jpg                      2100.jpg

       Magazijnwagens                   Banden steekwagens                    Platformwagens

2105.jpg              s28a2392.jpg              2752.jpg

 Orderverzamelwagens                      Bakkenwagens                         Tafelwagens

3143.jpg              6414.jpg            6060.jpg

   RVS Serveerwagens                      Handtrekwagens                      Kantelbakken

8180_1.jpg              12450-detail.jpg              38_2116.jpg

     Pakketwagens                          Werkplaatswagens                    Handpallettruck

FAK2081.jpg              29_6836.jpg              voorkant-catalogus.jpg

    Vatensteekwagen                    Verrijdbare heftafels                Catalogus aanvragen