Vedesco Bedrijfsinrichting

SCHEIDINGSWANDEN


Scheidingswanden en industriële scheidingswanden worden gebruikt om in het kantoor of magazijn een professionele afscheiding te maken die op meerdere manieren kan worden ingezet.

Scheidingswanden zijn bedoeld voor het creëren van gescheiden werkplekken, kantines, archieven en dergelijke. Hiervoor worden diverse systemen gebruikt, naar gelang uw voorkeur of de functie van de te creëren ruimte. U kunt kiezen uit standaard modules met vele mogelijkheden of een voor u op maat gemaakt systeem.
De ontstane ruimte kan verder worden afgemaakt en verfraaid door gebruik te maken van een systeemplafond. Dit type plafond is in vele soorten, maten en prijzen verkrijgbaar waardoor er voor u vele mogelijkheden zijn om dit geheel naar wens te krijgen.

Bij industriële scheidingswanden wordt niet alleen gekeken naar de ruimte ook optimale veiligheid is van groot belang. Diverse materialen en afmetingen met een eenvoudige montage karakteriseren dit systeem. Er zijn meerdere opties mogelijk waaronder bijvoorbeeld deuren, loketten en een plexiglaspaneel.

Mocht u informatie willen door het aanvragen van een brochure of om een afspraak te maken,
klik hier.

scheidingswanden Vedesco scheidingswanden Vedesco
Vedesco
scheidingswanden Vedesco scheidingswanden Vedesco
Vedesco
scheidingswanden Vedesco scheidingswanden Vedesco
Vedesco